Menu

Aanvraagformulier Goalball & Showdown, Running Blind en overige sporten

U kunt een aanvraag indienen met onderstaande formulieren. Sinds geruime tijd kunt u een aanvraag indien voor Showdown, Goalball en Running Blind. Het is nu ook mogelijk om een aanvraag in te dienen voor een andere sport (zoals zwemmen of fitness). U kunt hiervoor het formulier Overige sporten gebruiken. Dit formulier gebruikt u ook voor Running Blind.

De LSBS verzamelt persoonsgegevens met als doel het bestuur in staat te stellen uw aanvraag in alle redelijkheid te kunnen beoordelen. Door ondertekening van het aanvraagformulier deel 1 geeft u toestemming voor de (digitale) verwerking van de door u aangeleverde gegevens voor dit doel. Indien u deel 1 van het aanvraagformulier niet invult / ondertekent / meestuurt, kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen. Indien u meerdere (verschillende) aanvragen tegelijkertijd indient hoeft u het Aanvraagformulier Deel 1 slechts éénmaal in te vullen en mee te sturen.

Download Aanvraagformulier Deel 1

Download Aanvraagformulier Deel 2 – Goalball & Showdown

Download Aanvraagformulier Deel 2 – Overige sporten

Na afloop van een kalenderjaar legt u middels invulling van het formulier Verantwoording Sportkosten en overlegging van alle betaalbewijzen verantwoording af van uw gemaakte sportkosten. U bent VERPLICHT dit formulier of een vergelijkbaar format te gebruiken! U kunt het formulier als Excel bestand of als Word bestand downloaden. Het Excel document heeft als voordeel dat uw opgaven automatisch opgeteld worden.

Download het Formulier Verantwoording Sportkosten als Excel bestand

Download het Formulier Verantwoording Sportkosten als Word bestand